Lunch: Elke vrijdag en zaterdag vanaf 11u30 tot 13u.
Diner: Elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u30 tot 21u.
Bereid met gezonde en verse ingrediënten, zorg en heel veel liefde...
Lunch en Diner
De Voorgerechten
Soepje van de dag 6,00
Ravioloni boschampignon truffel 13,00
Ambachtelijke grijze garnaalkroketjes 12,00/16,00
1 of 2 stuks
Ambachtelijke kaaskroketjes 11,00/15,00
1 of 2 stuks
Duo van een kaas en garnaalkroketje 15,50
De Hoofdgerechten
Verse wok met groenten en noedels:
Op vegetarische wijze 17,00
Met gemarineerde boerderij-kip 19,00
Met Black Tiger scampi in look gebakken 22,00
Quiche van de dag 15,00
geserveerd met frisse salade
Salade met geitenkaas, appel, nootjes,... 17,50
Salade ambachtelijk gerookte zalm 19,00
geserveerd met roze pompelmoes
Italiaanse verse Chitarra pasta 18,00
met traag gegaarde Bolognaise saus
Verse vegetarische Italiaanse lasagne 17,00
Verse moussaka 18,00
Ambachtelijke grijze garnaalkroketjes 18,00/22,00
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Ambachtelijke kaaskroketjes 17,00/21,00
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Duo van een kaas- en garnaalkroketje 18,00
met frisse salade en frietjes
Ambachtelijke wildkroket 17,50/21,50
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Vol au vent van boerderijkip 20,00
met slaatje en aardappelpuree of frietjes
In rode wijn bereid stoofvlees 22,00
met slaatje en aardappelpuree of frietjes
Extra portie friet 3,00
Dessert
(enkel bij lunch en diner)
Smeuïge chocolademoelleux 9,00
met ambachtelijk vanille-ijs
Taart van de dag 7,50
Verwenbord 11,50
met 7 zoete verwennerijen
Missault ijs tricolori 8,00
Vanille, aardbei en chocolade
Dessert van het huis ...
Vragen over allergenen? Wij helpen u graag verder...