Lunch: Elke vrijdag en zaterdag vanaf 11u30 tot 13u.
Diner: Elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u30 tot 21u.
Bereid met gezonde en verse ingrediënten, zorg en heel veel liefde...
Lunch en Diner
De Voorgerechten
Soepje van de dag 7,00
geserveerd met ambachtelijk gebakken brood
Ambachtelijke grijze garnaalkroketjes 12,00/16,00
1 of 2 stuks
Ambachtelijke kaaskroketjes 11,00/15,00
1 of 2 stuks
Duo van een kaas en garnaalkroketje 15,50
De Hoofdgerechten
Verse wok met groenten en noedels:
Op vegetarische wijze 19,00
Met gemarineerde boerderij-kip 21,00
Met Black Tiger scampi in look gebakken 23,50
Quiche van de dag 17,50
geserveerd met frisse salade
Salade met geitenkaas, appel, nootjes,... 19,00
Salade ambachtelijk gerookte zalm 21,00
geserveerd met roze pompelmoes
Italiaanse verse Chitarra pasta 18,00
met traag gegaarde Bolognaise saus
Verse vegetarische Italiaanse lasagne 18,50
Verse moussaka 21,00
Ambachtelijke grijze garnaalkroketjes 20,00/24,00
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Ambachtelijke kaaskroketjes 17,00/21,00
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Duo van een kaas- en garnaalkroketje 19,00
met frisse salade en frietjes
Ambachtelijke wildkroket 18,50/22,50
met frisse salade en frietjes, 2 of 3 stuks
Vol au vent van boerderijkip 21,00
met slaatje en aardappelpuree of frietjes
In rode wijn bereid stoofvlees 22,00
met slaatje en aardappelpuree of frietjes
Extra portie friet 4,00
Dessert
(enkel bij lunch en diner)
Smeuïge chocolademoelleux 9,50
met ambachtelijk vanille-ijs
Taart van de dag 7,50
Verwenbord 12,50
met 7 zoete verwennerijen
Missault ijs tricolori 9,50
Vanille, aardbei en chocolade
Dessert van het huis ...
Vragen over allergenen? Wij helpen u graag verder...