Hoe kan ik stoofpot op smaak brengen?
Kruiden en specerijen kunnen een heerlijke smaak toevoegen aan stoofvlees. Laurierblaadjes voegen e Lees meer
Kruiden en specerijen kunnen een heerlijke smaak toevoegen aan stoofvlees. Laurierblaadjes voegen e Lees meer
Laat het zo’n 10 minuten op laag vuur staan. Roer het af en toe goed door en voeg naar wens eventue Lees meer
Rundvlees voor stoofpotjes Sukade – vol smaak, goed doorregen Riblappen – vetter, ideaal voor stevi Lees meer
Haal een uur van tevoren het vlees uit de koelkast. Bak de stukjes of lapjes vlees stevig aan in het Lees meer
1. Kies een goed stuk vlees, zoals riblappen of sukade. 2. Snijd het vlees in kleine stukjes en bak Lees meer
Laat je de stoof een kwartiertje langer pruttelen, is dat geen probleem. Maar van te lang koken wor Lees meer