:

Waarom Belgische stoemp een comfortfood is

Hendrik Mathieu
Hendrik Mathieu
2025-11-19 06:38:20
Count answers : 6
0
Stoemp is fa-bu-leus gecombineerd met vis, worst of kotelet. Stoemp is vandaag nog steeds erg populair bij de Belg. Stoemp of puree mag glad zijn maar er zijn evenveel liefhebbers van stoemp met ‘stukjes’.
Lize van Hamaland
Lize van Hamaland
2025-11-05 21:09:33
Count answers : 2
0
Het antwoord is: Simpele kost, dat smaakt het beste op een koude dag, Gemakkelijk om te maken, klaar in een half uurtje en smullen maar, Deze zalige ovenschotel is als een warme, stevige knuffel, Comfort food waar je het hele gezin blij mee maakt, Hier maak je iedereen blij mee.

Lees ook

De geschiedenis van Belgische wafels

De wafel is in 1839 door Maximilien Consael op de kermis in België geïntroduceerd. Het was zijn inst Lees meer

Hoe ontstond de Belgische friet?

Volgens Belgisch historicus en gastronoom, Jo Gérard, vindt friet haar oorsprong in 1680 in België. Lees meer