:

Waarom azijn bij mosselen?

Berend Passchiers
Berend Passchiers
2025-09-07 19:31:14
Count answers : 3
0
Zet het geheel onder azijn.
Joost Huisman
Joost Huisman
2025-08-29 23:12:11
Count answers : 2
0
Mosterdsaus: 150 ml (natuur)azijn 2 tl (franse) mosterd Pepersaus: 150 ml (natuur)azijn 1 tl witte / zwarte peper Ook Janna doopt haar gekookte mosselen in een bakje met azijn-pepersaus, dat haar tante heeft klaargemaakt in Meerminnen verdrinken niet. Ze lust mosselen gekookt, gebakken, gegratineerd en in het zuur.

Lees ook

Hoe maak je het beste mosselen klaar?

Koken is de meest makkelijke manier om mosselen te bereiden. Een pan met goede deksel is het allerb Lees meer

Welke groente is lekker bij mosselen?

Een frisse salade is een goede tegenhanger voor een mosselgerecht. Maak een frisse salade door geb Lees meer

Kevin Kuipers
Kevin Kuipers
2025-08-29 19:01:54
Count answers : 4
0
Kook mosselvocht op met azijn, verhouding 1/1, en laat dit een paar minuten doorkoken Giet dit vocht over de mosselen in de bokaal.