:

Hoe maak je een Moccachino?

Stefan Huijbrechts
Stefan Huijbrechts
2025-09-12 20:13:52
Count answers : 3
0
Mix het met de perfecte schuimige topping. Zoals beschreven in ons recept, kun je de melk verhitten tot het stoomt en dan opkloppen tot een dikke schuimlaag. Om de intense smaak van espresso te evenaren, bereid je ongeveer 40 ml van je favoriete koffie met een hogere concentratie. Of, als je instant koffiekorrels hebt, meng dan 1 theelepel met een kleine hoeveelheid heet water om die volle rijkdom van smaak te bereiken. Hak de chocolade fijn. Je kunt de chocolade ook licht verwarmen voordat je het met de hete espresso mengt om eenvoudig een naadloze mix te bereiken.
Ryan Bos
Ryan Bos
2025-09-12 17:52:22
Count answers : 3
0
Zet een sterke espresso. Verwarm de melk in een steelpan op laag vuur. Zorg ervoor dat de melk niet kookt, maar alleen warm wordt. Schuim de melk op: Gebruik een melkopschuimer om de melk op te schuimen tot een romige consistentie. Voeg chocolade toe: Roer de theelepel cacaopoeder of gesmolten chocolade door de opgeschuimde melk tot het goed gemengd is. Combineer de espresso en melk: Giet de verse espresso voorzichtig in de opgeschuimde melk en chocolade mix. Roer het geheel voorzichtig door met een lepel om de smaken te integreren. Optioneel: Voeg een klein beetje kaneelsuiker of vanille siroop toe. Als je het lekker vindt kan je altijd nog slagroom toevoegen met wat cacaopoeder of stukjes chocolade.

Lees ook

Hoe heet een combinatie van koffie en chocolade?

Dit drankje, ook wel gekend als Mocha Latte of Barbajada, is niet alleen lekker, maar ook heel gemak Lees meer

Hoe heet koffie met chocolade?

Dit drankje, ook wel gekend als Mocha Latte of Barbajada. Dit drankje heet Mocha Latte of Barbajada Lees meer

Senn Horrocks
Senn Horrocks
2025-09-12 16:56:22
Count answers : 4
0
Zet een sterk kopje espresso, gebruik hiervoor je favoriete koffiebonen. Neem een flinke theelepel cacaopoeder en schep deze bij de hete koffie en roer alles goed. Schuim de warme melk op met een handschuimer, garde of een elektrische melkopschuimer. Strooi wat kaneelpoeder en poedersuiker bij de warme melk en schuim nog een keer op. Schep dit nu over de hete koffie.