Wat zijn de ingrediënten voor een mattentaart?
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Het belangrijkste ingrediënt van de Geraardsbergse mattentaart zijn, zoals de naam al aangeeft, de “ Lees meer
Breng 4 liter verse melk aan de kook. Voeg dan 1 liter karnemelk en 1 koffielepel azijn toe. Breng Lees meer
Mattentaart zijn hoevezuivelproducten. De boeren maken ze door rauwe melk te verwarmen tot net aan Lees meer
Taart blijft zo ongeveer 3 maanden goed. Ook losse taartbodems kun je goed invriezen. Bewaar ze in Lees meer
Bakkerij De Lekkerbek, Geraardsbergsestraat 4, 9570 Lierde is een zaak van heide en ver bekend om zi Lees meer