Wat zijn de ingrediënten voor een mattentaart?
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Breng 4 liter verse melk aan de kook. Voeg dan 1 liter karnemelk en 1 koffielepel azijn toe. Breng Lees meer
Mattentaart zijn hoevezuivelproducten. De boeren maken ze door rauwe melk te verwarmen tot net aan Lees meer
Taart blijft zo ongeveer 3 maanden goed. Ook losse taartbodems kun je goed invriezen. Bewaar ze in Lees meer
Voor het schuim 125 gr blanke hazelnoten 4 eiwitten ¼ tl zout 200 gr fijne suiker 100 gr poeders Lees meer
Bakkerij De Lekkerbek, Geraardsbergsestraat 4, 9570 Lierde is een zaak van heide en ver bekend om zi Lees meer