Wat zijn de ingrediënten voor een mattentaart?
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Voor de matten: 3 l volle melk of verse melk. 1 l karnemelk. 1 el azijn. Voor de taart: 6 eigelen. 6 Lees meer
Breng 4 liter verse melk aan de kook. Voeg dan 1 liter karnemelk en 1 koffielepel azijn toe. Breng Lees meer
Mattentaart zijn hoevezuivelproducten. De boeren maken ze door rauwe melk te verwarmen tot net aan Lees meer
Taart blijft zo ongeveer 3 maanden goed. Ook losse taartbodems kun je goed invriezen. Bewaar ze in Lees meer
Voor het schuim 125 gr blanke hazelnoten 4 eiwitten ¼ tl zout 200 gr fijne suiker 100 gr poeders Lees meer
Bakkerij De Lekkerbek, Geraardsbergsestraat 4, 9570 Lierde is een zaak van heide en ver bekend om zi Lees meer
Taart bewaren in de vriezer Zo'n grote taart gemaakt dat hij niet op gaat. De taart blijft zo ongev Lees meer
De vermelde prijs is een richtprijs per stuk. Vermelde prijs is € 1,79 Lees meer