:

Wanneer moet ik kookroom toevoegen aan soep?

Evy Öztürk
Evy Öztürk
2025-10-04 04:43:20
Count answers : 4
0
Volg deze stappen: 1. Kookroom of culinaire room bevat ongeveer 20% vet. 2. Tip: voeg de room pas op het einde toe, 3. laat dan nog even meekoken. 4. Wil je graag zure room toevoegen aan warme saus of soep? 5. Voeg hem pas toe zodra de bereiding niet meer kookt.
Sara Coşkun
Sara Coşkun
2025-10-04 04:35:42
Count answers : 4
0
Haal van het vuur een pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Meng ⅘ van de kookroom erdoor en verwarm zo nodig kort op laag vuur. Verdeel over borden, besprenkel met de rest van de kookroom en garneer met de basilicumblaadjes.

Lees ook

Hoe maak je courgette soep romiger?

Voeg de kokosmelk toe en verwarm de soep nog even door zonder te laten koken. Schenk de groentebouil Lees meer

Moet je courgette schillen voor de soep?

Het schillen van een courgette is niet nodig. Net als in de rest van de groente zitten er in de schi Lees meer

Tristan von Heinrich d'Omóróvicza
Tristan von Heinrich d'Omóróvicza
2025-10-04 03:01:14
Count answers : 5
0
Je kunt de slagroom er net voor het serveren bij doen, bij voorkeur in de soepkom zelf. Slagroom doe je er net voor het serveren bij. Ik zou de slagroom er pas net voor het uitserveren in doen. Dus eerst soep in de kom en dan een scheutje slagroom erin. Opwarmen en als de soep in de kom zit scheutje room.