:

Waarom cognac in uiensoep?

Danique van Bernicia
Danique van Bernicia
2025-10-08 06:03:08
Count answers : 7
0
Voeg daar een scheut cognac of witte wijn aan toe, en je krijgt die typische gelaagdheid die je smaakpapillen laat dansen. Pak nu een royaal wijnglas Noilly Prat en doe dit erbij. Doe hetzelfde met de cognac en laat dit dan nog een uur koken.
Jari van der Velden
Jari van der Velden
2025-10-08 04:38:21
Count answers : 9
0
Met anderhalve liter bouillon maak je een dikke uiensoep met een heel volle smaak en doet de cognac wonderen voor deze klassieke Franse uiensoep met cognac. Stap 6 Roer de cognac door de soep en zet de grill aan.

Lees ook

Wat is het geheim van een goede uiensoep?

Voor een goede uiensoep moet je de uien écht goed laten karameliseren, het liefst zo lang mogelijk. Lees meer

Hoe krijg je uiensoep op smaak?

Je krijgt uiensoep op smaak door de uien langer te bakken, zodat ze net een klein beetje aanbranden. Lees meer

Amina Sahin
Amina Sahin
2025-10-08 02:00:47
Count answers : 12
0
De cognac is er ook erg lekker in.