Hoe krijg je uiensoep op smaak?
Je krijgt uiensoep op smaak door de uien langer te bakken, zodat ze net een klein beetje aanbranden. Lees meer
Je krijgt uiensoep op smaak door de uien langer te bakken, zodat ze net een klein beetje aanbranden. Lees meer
Uien zijn nodig voor een uiensoep, evenals bouillon en tijd. De bouillon kan worden gemaakt met run Lees meer
Ook zijn uien prebiotica voor jouw darmen. Dit is gezonde voeding waar jouw darmbacteriën van smulle Lees meer
Voeg daar een scheut cognac of witte wijn aan toe. Pak nu een royaal wijnglas Noilly Prat en doe di Lees meer
2 dagen houdbaar in de koelkast. Daarna kijk, ruik, proef. 3 maanden in de vriezer. Daarna kan de Lees meer
Tijm en laurier zijn lekker in uiensoep. Lees meer
Maak je bijvoorbeeld tomatensoep, roer dan vlak voordat je het vuur uitzet een handje met fijngesned Lees meer
Uien bevatten namelijk inuline en oligofructose. Op het moment dat je ineens meer vezels gaat eten, Lees meer