:

De rol van honing in Belgische patisserie

Esmee de Bruin
Esmee de Bruin
2025-11-04 08:22:44
Count answers : 14
0
Honing desembrood is een goed verteerbaar brood. Het is heilzaam voor de stofwisseling. De honing desembroden zijn gemaakt van 100% biologische speltmeel, water, biologische honing en zeezout.
Valerie Postma
Valerie Postma
2025-11-04 06:45:09
Count answers : 5
0
Je wordt beloond met een heerlijke opgerolde cake met een heerlijke luchtige vulling met honingsmaak. Doe in een andere kom de eieren en klop gedurende 5 minuten met een mixer de eieren tot een luchtige massa. Klop dan bij beetjes de suiker erdoor tot deze helemaal opgelost is. Klop ondertussen met een mixer de boter, suiker en honing romig. Schep de honingroom op de cake en strijk uit met een (glaceer)mes tot een egale laag.

Lees ook

De geschiedenis van Belgische wafels

De wafel is in 1839 door Maximilien Consael op de kermis in België geïntroduceerd. Het was zijn inst Lees meer

Hoe ontstond de Belgische friet?

Volgens Belgisch historicus en gastronoom, Jo Gérard, vindt friet haar oorsprong in 1680 in België. Lees meer