:

Wat maakt cappuccino romig?

Rosa Duhme auf der Heide sive Heydahrens
Rosa Duhme auf der Heide sive Heydahrens
2025-08-26 17:34:25
Count answers : 4
0
Volle melk smaakt lekker romig. De vetten in de melk zorgen ervoor dat het schuim niet snel inzakt.
Lauren van Suinvorde
Lauren van Suinvorde
2025-08-26 16:53:17
Count answers : 1
0
Volle melk is romig en zacht en heeft na het opschuimen het microschuim dat je wil hebben. Microschuim is namelijk het schuim dat je proeft als je bij een slok cappuccino denkt: “het is alsof ik een wolkje drink.”

Lees ook

Hoe krijg je een romige cappuccino?

Vul de melkkan met de koude melk tot net onder het begin van de melktuit. Zorg dat je kannetje ongev Lees meer

Hoe maak je de romigste cappuccino?

Stap 1 Druk op de machine op 'melkschuim' en vang zo'n 20 seconden aan melkschuim op in het kannetje Lees meer