Hoe maak ik zelf een cortado?
Stap 1: zet een dubbele espresso. Gebruik verse bonen voor het beste resultaat. Zet een dubbele es Lees meer
Stap 1: zet een dubbele espresso. Gebruik verse bonen voor het beste resultaat. Zet een dubbele es Lees meer
Voor een romige textuur gebruik je volle melk. Heb je een voorkeur voor plantaardig? Kies dan voor h Lees meer
Een cortado wordt gemaakt met gecondenseerde melk. In de Lage Landen wordt volle melk gebruikt. Bi Lees meer
Een cortado wordt een zoete touch aan de espresso gegeven door een beetje gestoomde melk toe te voeg Lees meer
Na 11 uur is het gewoonlijk om een sterkere variant te drinken zoals een Café solo of Cortado. Een Lees meer
Voor een authentieke cortado gebruik je volle melk. Havermelk heeft een romige textuur en een subti Lees meer
Een cortado is over het algemeen kleiner dan een flat white en heeft een veel sterkere smaak door de Lees meer
De melk in een cortado heeft een romige textuur zonder schuimlaag. Het resultaat is een uitgebalanc Lees meer