:

Hoe lang moet ik garnaalkoppen koken?

Jules van de Velden
Jules van de Velden
2025-09-02 17:14:30
Count answers : 2
0
Kook de garnalen roze: dan zijn ze gaar. Kook de mihoen in 3 min. gaar.
Nynke de Jonge
Nynke de Jonge
2025-09-02 15:30:31
Count answers : 7
0
Pel de garnalen. Bewaar het vlees en de schalen apart. Snijd de venkel in blokjes en de hak de sjalotjes fijn. Voeg de schalen toe en bak totdat ze verkleuren en lekker gaan ruiken (ongeveer 5 minuten). Breng zachtjes aan de kook, zet dan op laag vuur om nog 15 minuten zachtjes door te koken. Voeg het garnalenvlees toe. Warm nog kort door en verdeel dan over de soepkommen. Verdeel de rivierkreeftjes over de komen en garneer met wat verse dille en wat druppels olijfolie.

Lees ook

Wat zijn de ingrediënten voor een garnaalkroket?

Voor de garnalenragout 80 gr boter, 100 gr bloem, 500 g garnalenbouillon, 350 gr Hollandse garnalen, Lees meer

Hoe bak ik diepgevroren garnaalkroketten?

Diepgevroren kroketten: bak ze op 170 à 175°C gedurende 7 à 8 minuten. Diepgevroren: bakken op 180 Lees meer