Ons pannenkoekenmeel is gemaakt van vers meel: tarwemeel gemixt met boekweitmeel.
Ons pannenkoekenmeel bestaat uit een mix van tarwemeel en boekweitmeel.
De beste pannenkoeken bakt u met meel van de molen.
Wij leveren tenslotte niet voor niets ons pannenkoekenmeel aan de diverse pannenkoekenhuizen die ons land rijk is.
Hoe verser de ingrediënten, hoe beter de pannenkoek.
Een pannenkoek die is bereid met vers meel smaakt stukken beter dat een pannenkoek van meel uit de fabriek.
Zelf gebakken pannenkoeken zijn super lekker, zeker als u het pannenkoekenmeel van de molen haalt.
Dat vinden niet alleen wij, maar ook de vele pannenkoekenrestaurants in Nederland.
Natuurlijk hebben wij gekozen voor deze mix omdat die de lekkerste pannenkoeken levert, maar boekweitmeel biedt nog meer voordelen.
Het beste recept voor pannenkoekenmeel is een pannenhoek van vers meel.
Waar de een kiest voor een pannenkoek van alleen tarwemeel, kiest de ander voor een pannenkoek met een extra eitje in het beslag voor meer luchtigheid.
Er zijn zelfs mensen die zweren bij bier in het beslag, of spa rood in plaats van melk om meer luchtigheid te creëren.