:

Welke kruiden zijn het lekkerst?

Hendrik Mathieu
Hendrik Mathieu
2025-09-14 05:35:21
Count answers : 5
0
Deze kruiden zijn onmisbaar in de keuken: Peper Zout Kaneel Paprikapoeder Italiaanse kruiden. Hiermee upgrade je je kruidenlade: Oregano Rozemarijn Tijm Knoflookpoeder Chilipoeder Komijn Kurkuma Nootmuskaat Kerriepoeder. Met deze toevoegingen is je collectie helemaal compleet: Laurierblaadjes Gemberpoeder Kruidnagel Kardemom Venkelzaad Steranijs.
Kick Groen
Kick Groen
2025-09-14 04:37:59
Count answers : 5
0
Vijfkruidenpoeder is één van de lekkerste kruidenmixen van over de hele wereld. Za’atar is één van de ‘Ottolenghi’s ingredients’. Garam masala is ongetwijfeld één van de redenen waarom we allemaal zo gek zijn op de Indiase keuken.

Lees ook

Wat is Brusselse stoemp?

Stoemp is een typisch Belgische puree die je op alle mogelijke manieren kan serveren. Stoemp bestaat Lees meer

Wat zijn stoemp-worsten?

library.no_preview_available Lees meer

Sienna van den Berg
Sienna van den Berg
2025-09-14 03:55:14
Count answers : 6
0
De volgende specerijen en kruiden hebben wij altijd in de kast staan. Specerijen Paprikapoeder Kerriepoeder Kaneel Chilipoeder/cayennepeper Zout Zwarte peper Kruiden Basilicum Peterselie Oregano Tijm Italiaanse kruiden Koek-en speculaaskruiden Eventueel knoflookpoeder Ook lekker om in huis te hebben: nootmuskaat komijn kurkuma rozemarijn koriander
Tijmen van der Meer
Tijmen van der Meer
2025-09-14 01:33:34
Count answers : 4
0
Munt smaakt goed in sauzen, soepen, thee, desserts en zomerdranken. Rozemarijn smaakt goed in thee, salades, kruidenboter, lamsvlees en tomaten sauzen. Tijm combineer je bijvoorbeeld met groenten, vleesgerechten, in soepen, in ei-gerechten of in combinatie met kaas. Basilicum is erg lekker in combinatie met fruit, pesto, pasta, pizza, salades en hartige en zoete gerechten. Peterselie smaakt erg goed als garnering of in de kruidenboter. Dille smaakt goed in kwark- en yoghurtgerechten, gebakken aardappelen, vlees, groenten, sauzen en salades. Koriander pas je toe bij oosterse gerechten, vis, zaden in wildpaté, kerrieschotel en soep. Bieslook is lekker in marinades, kruidenboter, roomkaas, kwark, sauzen, aardappelgerechten en bloemknoppen in een salade. Salie is lekker in thee, vleesgerechten, jus, saus & pasta. Oregano is lekker te verwerken in thee, pizza, tomatenschotels en aardappelgerechten.

Lees ook

Wat is een Stoemp?

Stoemp is a Flemish dish, found in Belgium, Northern France and the Netherlands, of pureed or mashed Lees meer

Welke kruiden in stoemp?

Voor extra smaak voeg je tijdens het koken van de groenten een kruidentuiltje met laurierblaadjes e Lees meer