:

Kan je puree een dag op voorhand maken?

Mette de Koning
Mette de Koning
2025-09-23 00:27:42
Count answers : 5
0
Ja, dat kan prima. Het bewaren en opwarmen van een puree is zeker mogelijk, maar ik raad je aan om eerst je puree te masseren. Je moet er eigenlijk wat boter of melk doorheen roeren en dat wilt wel eens wat tijd kosten.ดยต Een andere methode is dat je de puree bedekt onder water laat bewaren, of je kunt de puree in een afgedekte schaal in de koelkast zetten. Als je de puree opschept en met melk of water opnieuw verwarmt, krijg je een mooie smeuïge puree.
Jack le Luc
Jack le Luc
2025-09-14 05:09:21
Count answers : 4
0
Je kunt de aardappelpuree eventueel al een dag van tevoren maken, daarna laten afkoelen en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Lees ook

Wat is Brusselse stoemp?

Stoemp is een typisch Belgische puree die je op alle mogelijke manieren kan serveren. Stoemp bestaat Lees meer

Wat zijn stoemp-worsten?

Stoemp met worst is een absolute volkse comfort food topper. Het woord 'stoemp' komt van platgestam Lees meer

Stefan Dijkstra
Stefan Dijkstra
2025-09-14 04:32:20
Count answers : 7
0
Ideaal is om de puree een dag op voorhand al in de koelkast te zetten zodat hij kan ontdooien.
Muhammed Bos
Muhammed Bos
2025-09-14 04:20:04
Count answers : 8
0
Wil je de puree al ver van tevoren maken. Dan heb je kans dat ‘ie wat uitdroogt als je ‘m opnieuw opwarmt. Dit kun je het beste omzeilen door de puree na het bereiden in een ovenschaal te veredelen. Zet het koud. Vlak voor etenstijd strooi je er een laagje paneermeel en wat klontjes boter overheen. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 180 graden met aluminiumfolie eroverheen.

Lees ook

Wat is een Stoemp?

Stoemp is a Flemish dish, found in Belgium, Northern France and the Netherlands, of pureed or mashed Lees meer

Welke kruiden in stoemp?

Voor extra smaak voeg je tijdens het koken van de groenten een kruidentuiltje met laurierblaadjes e Lees meer

Yasmin van Voorst
Yasmin van Voorst
2025-09-14 02:17:57
Count answers : 5
0
Je kunt de puree het beste een dag van te voren uit de vriezer halen en laten ontdooien in de koelkast. Volgens het Voedingscentrum kun je afgekoelde aardappelpuree tot twee dagen in de koelkast bewaren. In de vriezer blijft de puree zeker tot drie maanden goed. Stop het bakje voor in de vriezer niet helemaal vol met puree, voorkom je het risico dat het bakje barst. Je kunt de aardappelpuree opnieuw opwarmen in een steelpannetje of in de oven.