Welke ovenstand voor eclairs?
Verwarm de oven naar 210°C. Het beste resultaat bak je de eclairs op hetelucht stand. Heteluchtove Lees meer
                                                    
                                                    Verwarm de oven naar 210°C. Het beste resultaat bak je de eclairs op hetelucht stand. Heteluchtove Lees meer
Ongevulde eclairs kun je 1-2 dagen op kamertemperatuur bewaren, in een goed afgesloten doos. Gevuld Lees meer
                                                    
                                                    Eclairs zijn langwerpige soezen gevuld met banketbakkersoom, slagroom of een andere lekkkere vulling Lees meer
Als ze gebakken zijn, en de oven is uitgedraaid, laat je ze dan nog 10 minuten in je oven staan met Lees meer
                                                    
                                                    Recepten worden eigenlijk altijd geschreven op boven- en onderwarmte. Bakken doe je op boven- en ond Lees meer
Je kan de soezen voordat je ze opensnijdt en vult in de vriezer bewaren. Lees meer