:

Hoe maak je chocoladesaus die hard wordt?

Ceylin Scheffers
Ceylin Scheffers
2025-09-12 04:31:38
Count answers : 5
0
Breng de slagroom aan de kook. Haal daarna de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Blijf roeren tot deze is gesmolten. Voeg als laatst de boter toe. Roer wederom tot dit gesmolten is en de saus een mooie egale kleur heeft. De saus is nu klaar. Eenmaal afgekoeld is deze saus niet meer vloeibaar trouwens, maar dat los je eenvoudig op door de gewenste hoeveelheid weer even te verwarmen.
Tessa Kuiper
Tessa Kuiper
2025-09-12 02:45:57
Count answers : 4
0
De saus wordt wel hard als hij afkoelt. Doe de saus in een hittebestendige kom. Zet de kom in een pan met een laagje kokend water. Laat de saus zo smelten.

Lees ook

Hoe maak je chocoladesaus?

Breng de slagroom aan de kook. Haal daarna de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Blijf roere Lees meer

Kun je zelfgemaakte chocoladesaus bewaren?

Bewaaradvies voor dit geopende product 3maandenin de vriezer. Bewaaradvies voor dit geopende produc Lees meer